Πετυχημένη επιλογή τα ζευγάρια στην Show Biz, σε τηλεόραση και δισκογραφία

proinadika

Σωστή επιλογή εδώ και δεκαετίες φαίνεται να είναι η συνεργασία συζύγων στον χώρο της Show Biz, τώρα και στο παρελθόν. Νίκος Καρβέλας – Αννα Βίσση, Αντώνης Βαρδής – Χριστίνα Μαραγκόζη, Γιάννης Ζουγανέλης – Ισιδώρα Σιδέρη, ποιος δεν τραγούδησε τις επιτυχίες τους τόσα χρόνια;

Την επιτυχία που είχαν λοιπόν τόσα χρόνια στην τηλεόραση οι Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Τι κι αν οι δρόμοι τους χώρισαν; Απέδειξαν πως όταν υπάρχει η χημεία στην προσωπική ζωή, όλα είναι δυνατά.

Ενα άλλο γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι είναι αυτό της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα, αν και δεν εμφανίζονται και οι δύο μαζί μπροστά στην κάμερα. Η “τρέλα” όμως που αποτελεί κοινό τους χαρακτηριστικό είναι αυτή που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το αποτύπωμά της τόσο στις επαγγελματικές δραστηριότητες της Αννίτας (τηλεοπτικές εκπομπές, δισκογραφία) όσο και στην προσωπική τους ζωή αφού, ως γνωστόν, είναι αχώριστοι.

Μπορεί λοιπόν κάποιοι να υπερβάλουν λέγοντας πως “ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα”, σίγουρα όμως ο γάμος, όταν συνοδεύεται από συνειδητή αγάπη και δοκιμασμένη “χημεία”, φαίνεται να μην είναι δυνατόν να απειλήσει την κοινή επαγγελματική καριέρα!

 

You must be logged in to post a comment Login